Verwarming 

Bent u op zoek naar een nieuw verwarmingssysteem of wenst u uw huidige installatie te vernieuwen? Condensatieketels op gas en mazout maken niet alleen optimaal gebruik van de geleverde energie, maar benutten in tegenstelling tot traditionele ketels ook de warmte in de rookgassen, die anders door de schoorsteen verdwijnen. Ze zijn zeer efficiënt en flexibel te installeren en kunnen u ook geld en energie helpen besparen.

Tot 35% lager in verbruik ten opzichte van een oude verwarmingsinstallatie.

Bespaar jaarlijks tot 75 € aan elektriciteit.
Beschikbaar in solo-versie (enkel verwarming) en combi-versie (verwarming en warm water)
Lage investeringskosten
Optimaal energierendement: tot wel 98% CBW of 109 PCI
Flexibele uitbreiding mogelijk met een thermostaat, regeling, warmwaterboiler of een zonneboiler

Vraag hier Uw gratis offerte aan !


Sanitair 

De sanitaire aanvoer en toevoerlengen vormen een essentieel onderdeel van de sanitaire installatie en verdienen dus de nodige aandacht. Water speelt een belangrijke rol in ons leven , iets waar we te weinig bij stil staan .We moeten er dus voor zorgen dat we er optimaal en in alle comfort kunnen van genieten. Je mag je huis met de meest luxueuze en duurste badkamertoestellen uit rusten ,als de sanitaire toevoer en afvoerleidingen niet geplaatst zijn volgens de regels van de kunst ,dan is uw comfort beneden alle peil. Een ander aandachtspunt is het milieu.

Door het regenwater op te vangen en te hergebruiken, kan je je waterverbruik drastisch verminderen ,en vermijd je dat er te veel water in de riolering terecht komt. Naast de bekende systemen zoals boilers en badgeisers  Zijn er uiteraard nog andere interessante mogelijkheden om warm water te produceren namelijk de zonneboiler en de warmtepompboiler . De installatiekosten ligt hier uiteraard wel iets hoger maar is een investering die zijn eigen terug betaald.

Nieuwbouw of renovatie ? vraag hier uw gratis offerte aan!

 


Ventilatie

De huizen in België worden steeds beter geïsoleerd waardoor we minder energie verbruiken. Dat is natuurlijk goed nieuws voor het milieu en onze portemonnee want we verstoken minder energie. Maar goed isoleren kan ook voor problemen met de luchtkwaliteit zorgen wanneer we niet voldoende ventileren. De 3 voornaamste redenen van goed ventileren  zijn.

-Het bekomen van een goede luchtkwaliteit.

-Vocht afvoeren door te ventileren.

-Ventileren is beter voor uw gezondheid .

Je zou kunnen zeggen: Is het niet goed om af en toe een raam open te doen? Ja, dat is inderdaad goed. Zeer goed zelfs, maar het is niet voldoende. In de winter ga je de ramen hopelijk niet al te veel open doen als je thuis bent. En zeker niet in de nacht. En bovendien is er vaak niet in alle ruimtes een raam of andere mogelijkheid tot natuurlijke ventilatie. Het beste is om te zorgen voor een constante luchtcirculatie en dit kun je bereiken door gebruik te maken van een geschikt ventilatiesysteem. Namelijk een C C+ of een D ventilatiesysteem. 

Interesse? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.


Elektriciteit.

De elektrische installatie is het hart van alle elektrische apparaten in je huis:

Van de verlichting tot de huishoudapparaten van stopcontacten tot zonnepanelen.

Als u wel eens een schok heeft gekregen, weet u dat dit alles behalve prettig is. Hoewel het haar op uw hoofd er niet recht overeind van gaat staan zoals in tekenfilms, zullen de haartjes op uw armen rijzen van schrik. Onder bepaalde omstandigheden kan een kleine hoeveelheid elektriciteit zelfs levensbedreigend zijn. Ga daarom niet zelf aan de slag met elektrotechnische klussen, maar laat dit over aan VSV energy uit Roeselare .VSV ENRGY Plaatst en onderhoudt elektrotechnische installaties, schakelaars en stopcontacten. We werken voor zowel particulieren als bedrijven, en altijd in uw belang. Wij hebbende ook  een brede vakkennis. Daarom isVSV Energy inzetbaar voor elektrotechniek, verwarming, ventilatie en meer. Wij verzorgen, onderhouden en verbeteren uw elektrotechnische installaties tot in de puntjes.

Passen wij in Uw plannen aarzel dan niet en neem contact op .Steeds tot uw dienst.


Domotica

Domotica is in opkomst, en terecht, want een domotica systeem kan uw leefcomfort verhogen, maar daarnaast ook de energierekening verminderen en haar steentje bijdragen aan de veiligheid in en om uw huis. Een domotica systeem brengt in haar meest uitgebreide vorm alle elektronische apparatuur en verlichting samen, in combinatie met bijvoorbeeld een beveiligingssysteem. Hierdoor kunt u alles vanaf een centraal touch screen paneel of uw mobiel bedienen. Domotica zorgt voor huisautomatisering. Met één druk op de knop kunt u bijvoorbeeld een bepaald scenario in werking zetten. Zin om een film te kijken? Kies voor het juiste scenario en de verlichting dimt, de gordijnen gaan dicht en de verwarming wordt twee graden hoger gezet. Met e-domotica kunt u de commando’s op afstand bedienen. Via uw telefoon laat u zo de garagedeuren open gaan als u aan komt rijden.De mogelijkheden zijn eindeloos, maar daar hangt uiteraard ook een prijskaartje aan. Om tot de juiste keuze te komen, is het daarom belangrijk dat u uw behoeften inventariseert. Wat verwacht u van het systeem? Wilt u uw leefcomfort verhogen of domotica vooral inzetten voor energiebesparing? Of legt u de prioriteit graag op de veiligheid in en om uw woning?  

Bel ons op voor meer inlichtingen!!


Zonne-energie

 Zoals u weet komen nieuwe zonnepaneleninstallaties niet langer in aanmerking voor groenestroomcertificaten. Door hun hoge rendement zijn de zonnepanelen van vandaag echter perfect rendabel zonder dat er sprake dient te zijn van enige steunmaatregel.

 Bovendien is de kostprijs van zonnepanelen de laatste jaren gevoelig gedaald. Ter illustratie: tijdens de laatste 5 jaar zijn zonnepanelen gemiddeld maar liefst 53% goedkoper geworden! Het is dan ook niet toevallig dat er in 2015, ondanks het verdwijnen van groenestroomcertificaten, in Vlaanderen bijna dubbel zoveel zonnepaneleninstallaties werden geplaatst dan een jaar eerder.

Voor een zonnepaneleninstallatie van ongeveer 5 kWp mag u op een investeringskost van ongeveer 7200,00 € (incl BTW) rekenen. Een dergelijke installatie kan in principe het volledige verbruik van een gemiddeld gezin dekken. Bovendien is uw installatie in 7 jaar terugbetaald daarna is aal elektriciteit volledig gratis. 

Intresse bel ons voor een vrijblijvende offerte!!


Camerabewaking

Bewakingscamera's kunnen dienen als een zéér doeltreffend preventiemiddel. Een potentiële inbreker zal steeds afgeschrikt worden als een bewakingscamera bij uw woning aanwezig is. 

Bij camerabewaking en videofonie komt heel wat techniciteit kijken. Daarom nemen we graag de nodige tijd om u een volledige en duidelijke toelichting te geven bij de mogelijkheden, verplichtingen en aandachtspunten wanneer we camerabewaking komen installeren.

U kan bijvoorbeeld de camerabewaking ook uitbreiden met toegangscontrole. Zo hebben familieleden, huispersoneel en leveranciers enkel een badge nodig om de voordeur te openen binnen de uren dat u hen dat toelaat. Ook biometrische toegangscontrole met vingerafdruk is hier een optie.

En wist u dat u camerabewaking en videofonie ook via uw smart phone kan bedienen? Zo kan u van eender waar beelden maken of herbekijken en zelfs de deur openen vanop afstand.

Over camerabewaking valt heel veel te vertellen. Neemt u daarom even contact met ons op om een afspraak bij u thuis in te plannen?